Antena 3 CNN Actualitate Sorin Frunzăverde: USL să înceapă procedura de suspendare a lui Traian Băsescu

Sorin Frunzăverde: USL să înceapă procedura de suspendare a lui Traian Băsescu

Sorin Frunzăverde: USL să înceapă procedura de suspendare a lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iul 2013   •   20:09

Vicepreşedintele PNL Sorin Frunzăverde a declarat, în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, că Uniunea Social Liberală, cu o majoritate parlamentară de 70%, ar trebui să se gândească cum să înceapă procedura de suspendare a lui Traian Băsescu.

Sorin Frunzăverde a comentat declaraţiile de la Palatul Cotroceni, privind nominalizarea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor, că Traian Băsescu nu ar trebui să dea indicaţii în transport, şi asta pentru că a gestionat acest domeniu, direct sau prin interpuşi, vreme de peste 10 ani.

"Iar transporturile reprezintă în acest moment cel mai înapoiat domeniu din viaţa românească", a conchis liberalul Frunzăverde.

"Cred că USL, evident pe cale parlamentară, chiar şi într-o sesiune specială, trebuie să înceapă demersul suspendăriii lui Traian Băsescu. Motive sunt suficiente, nu se poate coabita cu Traian Băsescu şi România nu-şi poate permite să plătească în continuare costurile comportamentului lui Traian Băsescu", a mai afirmat Frunzăverde.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la Palatul Cotroceni, că lipsa sa de încredere în performanţa lui Ovidiu Silaghi îl împiedică să semneze numirea acestuia la Ministerul Transporturilor.

Băsescu a precizat că Silaghi nu s-a evidenţiat cu nimic în fostul mandat, "a fost un fel de apă sfinţită", adică "nici nu a mişcat ceva, nici nu s-a opus la ceva".

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close