Antena 3 Actualitate Știrea momentului. Ședința de Guvern a fost întreruptă. Unui oficial i s-a făcut rău și...

Știrea momentului. Ședința de Guvern a fost întreruptă. Unui oficial i s-a făcut rău și...

20 Iun 2017   •   12:14
Știrea momentului. Ședința de Guvern a fost întreruptă. Unui oficial i s-a făcut rău și...
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Update: Şedinţa de guvern, amânată după ce delegatului Ministerului Justiţiei i s-a făcut rău, transmite Antena 3.

Şedinţa de guvern, care urma să aibă loc, marţi, la ora 12.00, se amână după ce Mariana Moţ a anunţat că nu poate participa la şedinţa de guvern, ea fiind delegată de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Şedinţa ar fi putea fi ţinută dacă ministrul deleagă atribuţiile altui secretar de stat.

Înainte de anunţul Marianei Moţ, surse guvernamentale au afirmat că şedinţa de guvern s-ar putea amâna pentru câteva ore după ce PSD şi UDMR nu s-au înţeles nici marţi dimineaţă asupra pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie, urmând să aibă loc discuţii cu mai mulţi lideri politici.

Știre inițială: Sorin Grindeanu a ajuns în această dimineață la Palatul Victoria. La ora 12, premierul are stabilită o ședință de guvern în formă restrânsă.

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunţat în cursul zilei de ieri că în şedinţa Executivului vor fi adoptate acte normative urgente şi a precizat că la reuniune vor fi prezenţi fie miniştri, fie împuterniciţi ai acestora, secretari de stat sau secretari generali din ministere.

"Mâine (marţi - n.r.) este şedinţă de guvern. Se adoptă toate actele normative urgente. Adică am făcut un pic de ordine aici şi premierul îşi face datoria de prim-ministru, eu ca secretar general, ceilalţi membri ai Guvernului. Repet, mâine se adoptă acte normative, ordonanţe, hotărâri de guvern, decizii, în aşa fel încât ţara să fie pe linia de plutire, chiar într-o situaţie de criză pe care domnul Dragnea a provocat-o din motive pe care, sigur, nu le-a explicat încă, la un moment dat poate o să le explice", a declarat Victor Ponta, luni seară, la România TV.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close