Antena 3 CNN Actualitate Sorin Grindeanu: Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete

Sorin Grindeanu: Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete

Sorin Grindeanu: Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete
Sursa foto: Foto: gov.ro
15 Iun 2017   •   22:06

Premierul Sorin Grindeanu a calificat drept "dezinformare şi minciună" afirmaţiile lui Liviu Dragnea prin care acesta l-a asociat cu serviciile secrete şi potrivit cărora este dirijat de cineva din spate, cerându-i preşedintelui PSD să se gândească bine când spune astfel de lucruri, pentru că nu el a fost "la partide de tenis şi la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete". 

"Voi răspunde la două dezinformări pe care, iarăşi, le-am văzut astăzi, spuse de domnul Liviu Dragnea, că văd că încearcă cu disperare să mă asocieze cu servicii secrete, cu preşedintele României, că e cineva în spate care dirijează. Suntem într-o conspiraţie din asta, aşa, probabil, existentă doar în mintea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la şpriţuri cu reprezentanţi ai serviciilor secrete, aşa că să se gândească domnul Liviu Dragnea mai bine când spune aceste lucruri. Pentru că, dacă va continua, voi avea reacţii şi mai puternice pe acest subiect. Dincolo de faptul că toată această idee este în mod evident o minciună, o minciună", a declarat Sorin Grindeanu, joi, la Palatul Victoria. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu tenis Liviu Dragnea
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close