Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu a fost demis de la Spitalul Universitar. A fost filmat încălcând regulile de protecție sanitară

Sorin Oprescu a fost demis de la Spitalul Universitar. A fost filmat încălcând regulile de protecție sanitară

Sorin Oprescu și alți patru șefi de secție de la Spitalul Universitar din București au fost demiși. Aceștia au fost filmați cum încălcau regulile de protecție antiCovid, iar Ministerul Sănătății a dispus de urgență un control.

Sorin Oprescu a fost demis de la Spitalul Universitar. A fost filmat încălcând regulile de protecție sanitară
Sursa foto: Hepta
13 Iun 2020   •   12:29

Potrivit Antena 3, fostul primar general acuzat de corupție Sorin Oprescu, a convocat o ședință pentru raportul de gardă cu toți membrii secției pe care o conduce. De asemenea și Adriana Nica a fost demisă.

La Adriana Nica a fost corpul de control al Ministerului Sănătății și a depistat încălcari de protocoale, proceduri, la Oprescu  s-au încalcat protocole de covid și înțeleg că e si limita de vârstă pentru șefia de secție, la nefrologie, șeful de secție a fost demis ca urmare a unui control a inspectoiei
 Sanitare de stat și seful de la oftalmologi din cauză de limită de vârstă.

Protocolul Ministerului Sănătății și ordinul intern emis de managerul spitalului au interzis aceste întâlniri în timpul pandemiei și le-au cerut medicilor ca astfel de discuții să se poarte doar online.

Sorin Oprescu a fost filmat de camerele de supraveghere ieșind din sala de ședință, urmat de alți 11 oameni, medici și asistenți. 

×
Subiecte în articol: Spitalul Universitar Sorin Oprescu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close