x close

Sorin Oprescu a prezentat bilanţul distrugerilor din Capitală

de D.D.    |    16 Ian 2012   •   09:59
Sorin Oprescu a prezentat bilanţul distrugerilor din Capitală Foto: Intact Images
Primarul general al Capitalei a prezentat, luni, un bilanţ al distrugerilor din timpul protestelor de duminică. Printre distrugerile menţionate de Sorin Oprescu se numără deteriorarea semafoarelor, vandalizarea sediilor de bănci, bancomate şi ruperea gardurilor de delimitare a străzilor.

Potrivit edilului şef al Bucureştiului, au fost distruşi 400 de metri liniari de garduri de delimitare, între Bulevardele Universitate pe I.C. Brătianu, şapte semne de circulaţie, intrarea în pasajul Dimitrie Cantemir.

În plus, Oprescu a informat că opt staţii ale Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) au fost distruse: două de la magazinul Unirii, doua de la Hanul lui Manuc şi patru din staţia Sf. Gheorghe.

De asemenea, a fost distrus şi pavajul scărilor Teatrului Naţional Bucureşti, locul cel mai violent al manifestărilor de sâmbătă şi duminică, dar şi cel din zona Facultăţii de Arhitenctură Ioan Mincu şi din Centrul Istoric.

Cincisprezece stâlpi de iluminat au fost distruşi şi şase semafoare.

Geamurile de la mai multe sedii de bănci au fost sparte, precum şi ale unor spaţii comerciale din centrul Bucureştiului.
 
Get Adobe Flash player 


 


 

Citeşte mai multe despre:

Sorin Oprescu protest protest Bucuresti bilant
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati