Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu a primit un mesaj emoţionant de la Jean Pădureanu: "Fii puternic, altfel nu ..."

Sorin Oprescu a primit un mesaj emoţionant de la Jean Pădureanu: "Fii puternic, altfel nu ..."

Sorin Oprescu a primit un mesaj emoţionant de la Jean Pădureanu: "Fii puternic, altfel nu ..."
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    05 Oct 2015   •   11:10

Sorin Oprescu a primit un mesaj emoţionant de la Jean Pădureanu. Recent eliberat din închisoare, fostul patron al Clubului Gloria Bistriţa a făcut o paralelă între situaţia prin care a trecut el şi cea a fostului edil al Capitalei.

"Am văzut că şi fostul primar al Capitalei este foarte bolnav şi că are probleme cu justiţia. Este greu pentru un suferind să fie în stare de detenţie. În primul rând, pentru că psihic eşti foarte afectat, ceea ce îţi agravează situaţia. Refacerea este mult mai dificilă. (...) Sunt sigur că şi pentru Sorin Oprescu este la fel. Am văzut că acum e suspect de cancer pulmonar. Un astfel de bolnav nu are ce căuta în arest. Dacă ar fi să pot să-i vorbesc, i-aş spune: fii puternic, altfel nu rezişti!" a declarat Pădureanu pentru ziarul Ring.

Sorin Oprescu ar putea fi eliberat astăzi din arest. La Curtea de Apel se judecă în scurt timp contestaţia lui Oprescu la decizia Tribunalului Bucureşti de a nu-i schimba măsura preventivă a arestului cu cea de control judiciar.

Tot astăzi, avocaţii primesc răspuns la cererea de internare la Spitalul Fundeni, deoarece primarul suspendat al Capitalei este suspect de cancer la plămâni.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Jean Padureanu inchisoare
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close