Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu se implică în scandalul acoperișului de la Arena Națională. "E o poveste!”

Sorin Oprescu se implică în scandalul acoperișului de la Arena Națională. "E o poveste!”

Sorin Oprescu se implică în scandalul acoperișului de la Arena Națională. "E o poveste!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Feb 2016   •   11:48

Sorin Oprescu susține ca acoperișul celui mai mare stadion din țară, Arena Naționala, respectă normele europene și are toate aprobarile necesare. Stadionul a fost închis după incendiul de la Colectiv, din 30 octombrie, din cauza acoperișului retractabil care nu are avizul ISU.

"E o poveste chestia asta cu acoperisul. Este facut dupa normele europene. Firma pe care am gasit-o acolo a lucrat foarte bine, nu au existat niciun fel de discutii, toate aprobarile au fost luate din timp. Ca nu corespund standardele europene cu standardele noastre in materie de acoperis, e posibil. Oricum e in garantie", a spus Oprescu luni dimineața, când și-a reluat activitatea de medic chirurg la spitalul Universitar, după ce magistrații i-au înlocuit măsura arestului la domiciliu cu controlul judiciar, potrivit hotnews.ro

"Toate prerogativele au fost puse în functiune când UEFA a venit și a cercetat loc de loc. Scările, am făcut exerctii de evacuare (...). Are aprobari de la centrul de meteorologei de la Munchen. Dar, ca de obicei, în urma nenorocirii de la Colectiv, noi suflam și in iaurt", le-a mai spus Sorin Oprescu jurnaliștilor care îl asteptau la spital.



×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu Arena Nationala
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close