Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu află astăzi dacă va fi eliberat din arestul preventiv

Sorin Oprescu află astăzi dacă va fi eliberat din arestul preventiv

Sorin Oprescu află astăzi dacă va fi eliberat din arestul preventiv
de S.T.    |    05 Oct 2015   •   12:02
UPDATE 14.00- Sorin Oprescu aşteaptă să afle dacă va fi eliberat din arestul preventiv. Primarul suspendat al Capitalei a stat aproape 2 ore în faţa magistraţilor care judecă cererea acestuia de eliberare. Decizia este una definitivă, astfel că, în cazul unui răspuns favorabil, Sorin Oprescu va putea merge acasă.

UPDATE 12.00
- Sorin Oprescu a fost adus în urmă cu doar câteva minute la Curtea de Apel Bucureşti acolo unde se judecă începând cu această ora cererea lui de eliberare din arestul preventiv.

Decizia pe care judecătorii o vor lua astăzi este una definitivă, astfel că, în cazul unui răspuns favorabil, edilul suspendat al Capitalei va fi eliberat imediat.

Avocaţii lui Sorin Oprescu vor depune tot astăzi actele pentru confruntarea cu denunţătorii.


Ştirea iniţială:

Magistraţii de la Curtea de Apel judecă azi contestaţia depusă de Sorin Oprescu la măsura arestului preventiv.

Primarul suspendat al Capitalei vrea să-şi susţină nevinovăţia şi dacă îi va convinge pe judecători, ar putea fi eliberat. Mai mult, avocaţii lui Sorin Oprescu vor ca tot azi vor să depună actele pentru confruntare cu denunţătorii.

Totodată apărătorii susţin că Oprescu suferă de 12 afecţiuni grave, fapt atestat şi de un judecător de drepturi şi libertăţi, iar apărarea va apela la toate pârghiile legale pentru a-l scoate pe acesta din arestul preventiv.

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close