Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu ar putea fi din nou internat. Avocat: Referatul DNA, mai mult decât eliptic

Sorin Oprescu ar putea fi din nou internat. Avocat: Referatul DNA, mai mult decât eliptic

Sorin Oprescu ar putea fi din nou internat. Avocat: Referatul DNA, mai mult decât eliptic
30 Sep 2015   •   14:14
UPDATE 14.12 - Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că starea de sănătate a edilului suspendat s-a agravat în condiţiile din arest, nefiind exclusă varianta unei noi internări.

Sorin Oprescu a dat declaraţii în faţa magistraţilor; de asta s-a externat ieri, ca să poată veni astăzi în instanţă
, a mai spus avocatul lui Oprescu.

Întrebat în legătură cu referatul DNA, prin care s-a cerut prelungirea mandatului de arestare, avocatul lui Sorin Oprescu a afirmat că este "mai mult decât eliptic" şi că, din punctul de vedere al Apărării, "nu se mai impune această măsură preventivă"

Ştire iniţială 09.10
Sorin Oprescu află astăzi cât mai rămâne în arest. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arestare, iar magistraţii de la Tribunalul Bucureşti vor lua o decizie.

Cererea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de prelungire cu 30 de zile a mandatului de arestare preventivă a lui Sorin Oprescu se va judeca de către instanţa Tribunalului Bucureşti, în şedinţă cu uşile închise. Sorin Oprescu este în arest preventiv din 6 septembrie.

Între timp, Sorin Oprescu este vizitat de iubita sa, după ce a fost dus înapoi în arestul central. Edilul a fost externat după ce doctorii au concluzionat că nu are nevoie de operaţie şi poate fi tratat în detenţie.

Sorin Oprescu a fost scos din spital sub escorta poliţiei şi dus înapoi în arest, după 4 zile petrecute la Spitalul Universitar. La ieşire l-au aşteptat câţiva oameni care au ţinut să-i spună că îl apreciază.

Medicii l-au externat şi au decis că nu este nevoie de operaţie pe cord, semn că starea primarului suspendat este stabilă. Sorin Oprescu nu a putut citi documentele medicale întocmite de doctorii care l-au consultat.

Avocaţii au reuşit să depună la DNA cererea de confruntare cu denuntatorul lui Sorin Oprescu, pe care primarul suspendat a cerut-o. Depunerea documentului fusese amanată, pentru că medicii le-au interzis apărătorilor sa vorbeasca cu Oprescu despre anchetă în ziua în care i s-au făcut investigaţii medicale.



×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close