Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu, mărturisiri despre arestarea sa

Sorin Oprescu, mărturisiri despre arestarea sa

Sorin Oprescu, mărturisiri despre arestarea sa
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Apr 2019   •   16:26

Mai ceva ca într-o scenă dintr-un film a fost flagrantul lui Sorin Oprescu.

Fostul edil povestește cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în acel moment, pe care îl consideră o piesă de teatru. 

Descrierea conține pistoale și un iz de Vestul Sălbatic, totul sub coordonarea procurorilor de la DNA. 

Dosarul de corupție a fostului edil al Capitalei se apropie de sfârșit. La ultimul termen, Sorin Oprescu a rememorat momentul flagrantului.

„Să stai întins cu mâinile pe mașină și să îi vezi pe băieții ăia că învârt pistoalele e ceva de Vestul Sălbatic, deși nu știu acum de ce mi s-a părut mie formidabil că văzusem înainte”, a declarat fostul primar. 

Sorin Oprescu susține că este nevinovat și că totul a fost un circ. „Îi lua pe rând pe fiecare, de fapt era un teatru ce se petrecea peste tot. Te scoate prin față, să te vadă lumea, să te facă de râs”.

Un judecător afirmă că 50% din conținutul interceptărilor sunt fără legătură cu dosarul. Judecătorul dă exemplul unui conflict conjugal, care nu avea ce să caute într-un astfel de dosar. Mai mult, majoritatea discuțiilor avute de Sorin Oprescu și interceptate de procurori, puse la dosar ca relevante și trimise către judecător sunt discuții ce țin de viața personală precum ”Scoate câinii” sau ”Vine domnul cu cozonaci, primește-l în casă până vin eu”. 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close