Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu, noi demersuri pentru a fi eliberat. Cere audierea a opt martori şi o confruntare

Sorin Oprescu, noi demersuri pentru a fi eliberat. Cere audierea a opt martori şi o confruntare

Sorin Oprescu, noi demersuri pentru a fi eliberat. Cere audierea a opt martori şi o confruntare
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Oct 2015   •   17:38

Avocata lui Sorin Oprescu, Andreea Iacob, a anunţat, luni, că apărarea a depus cereri pentru audierea a opt martori şi reaudierea unuia, dar şi pentru confruntarea cu inculpatul denunţător Bogdan Popa.

''Am depus cereri pentru audierea a opt martori, reaudierea unui martor ale cărui declarații, în opinia apărării, sunt insuficiente în raport de situaţia de fapt reţinută de procurori și confruntare cu inculpatul denunţător Popa Bogdan, întrucât între declarațiile lui Oprescu și ale lui există contradicţii. În plus, patru dintre martorii propuși de apărare pot confirma faptul că Sorin Oprescu a solicitat sume de bani cu titlu de împrumut'', a explicat Andreea Iacob, la ieşirea de la DNA, potrivit Agerpres.

Curtea de Apel Bucureşti decide marţi dacă admite cererea lui Sorin Oprescu de înlocuire a arestului preventiv cu control judiciar sau cu arest la domiciliu, în dosarul în care edilul este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.
   
Instanţa a judecat luni contestaţia formulată de primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, după ce, în 25 septembrie, Tribunalul Capitalei i-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv, măsură luată în 6 septembrie. Pronunţarea deciziei Curţii de Apel Bucureşti a fost amânată pentru marţi.
   
Discuţiile în cazul cererii lui Sorin Oprescu au durat aproximativ două ore, timp în care instanţa a ascultat pledoariile apărării şi acuzării.

 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close