Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu NU demisionează. "Aveţi puţintică răbdare, domnilor!"

Sorin Oprescu NU demisionează. "Aveţi puţintică răbdare, domnilor!"

Sorin Oprescu NU demisionează. "Aveţi puţintică răbdare, domnilor!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Sep 2015   •   19:53

Avocatul lui Sorin Oprescu a declarat că primarul Capitalei NU intenţionează să demisioneze din funcţie, arătând că apărarea are "de probat nevinovăţia" în dosarul în care acesta a fost arestat preventiv.

"Mai avem de probat şi noi nevinovăţia în acest dosar", a declarat Alexandru Chiciu, luni seară.

Alexandru Chiciu, avocatul principal al primarului, care l-a vizitat luni pe Sorin Oprescu în arest, a spus că primarul Capitalei îi roagă pe bucureşteni să aibă încredere în el.

"Mesajul către toţi cei care s-au grăbit să-l acuze ca o persoană coruptă este: "Aveţi puţintică răbdare, domnilor!"", a declarat avocatul Alexandru Chiciu.

Avocatul a arătat că, până la acest moment, primarul Capitalei nu a fost vizitat de niciun apropiat, dar în zilele următoare va primi vizite.
   
Chiciu, a declarat, luni după-amiază, înainte de a-l vizita pe Oprescu în arest, că primarul Capitalei nici nu a cerut, şi nici nu a primit bani: "Acest om nu a cerut niciodată sume de bani".

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost arestat preventiv de DNA, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători.

×
Subiecte în articol: oprescu
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close