Antena 3 Actualitate Sorin Oprescu nu este de acord cu bugetul Bucureştiului pe 2012

Sorin Oprescu nu este de acord cu bugetul Bucureştiului pe 2012

de Antena3.ro    |    24 Mar 2012   •   21:50
Sorin Oprescu nu este de acord cu bugetul Bucureştiului pe 2012
Sursa foto: Foto: Intact Images

Consilierii generali au aprobat bugetul Bucureştiului pe 2012 după 7 ore de discuţii. Acesta va fi de 4,6 miliarde de lei, aproape la fel ca anul trecut, când a fost de 4,5 miliarde de lei. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, spune că deşi proiectul a fost discutat o lună în prezenţa liderilor de grup din Consiliul General, modificările aduse în ziua votului fac ca acesta să devină aberant şi-l transformă într-unul politic.

După două ore de întârziere, consilierii au avut nevoie de o oră doar ca să vadă câţi sunt. A urmat votul. Prima hotărâre respinsă: Autostrada suspendată.

Din cei 4,7 miliarde de lei din bugetul de anul acesta, 21 de milioane de lei vor merge la RADET pentru nişte vane montate deja în 2011. RATB a cerut 15 milioane de lei pentru 5 troleibuze, iar de la Serviciul de iluminat public al Capitalei s-au tăiat 45 de milioane lei.

Milioane pentru iluminatul aleilor palatelor brâncoveneşti, canalizare în cimitire, tramvaie noi şi niciun leu pentru proiecte de investiţii. După o zi întreagă de negocieri, bugetul a trecut trunchiat, după voia majorităţii.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close