Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu: Renovarea Maternităţii Giuleşti s-a terminat. Se redeschide luni (VIDEO)

Sorin Oprescu: Renovarea Maternităţii Giuleşti s-a terminat. Se redeschide luni (VIDEO)

Sorin Oprescu: Renovarea Maternităţii Giuleşti s-a terminat. Se redeschide luni (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Sep 2010   •   14:15

Maternitatea Giuleşti se redeschide luni. Primarul general Sorin Oprescu a fost în inspecţie la maternitate pentru a vedea în ce măsură lucrările de reparaţii s-au încheiat.

Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat, duminică, după ce a vizitat Maternitatea Giuleşti, că lucrările de renovare au fost terminate, iar unitatea sanitară se va redeschide luni, constructorul încadrându-se în termenul promis, informează Mediafax.

"Ne-am încadrat în timpul promis. De mâine toate lucrurile intră în normal. S-au terminat reparaţiile la corpul unde s-a întâmplat tragedia", a spus Sorin Oprescu.

El a spus că s-au montat detectoare de fum şi supraveghere video doar la Secţia terapie intensivă prematuri, care a fost renovată. În restul saloanelor nu a fost nevoie, fiind aşezate în aşa fel încât, prin prezenţa bolnavilor, există supraveghere permanentă.

Profesorul Bogdan Marinescu, fost manager al Maternităţii Giuleşti, a declarat, că Maternităţii Giuleşti i-au fost donate două incubatoare şi că vor mai fi primite, prin donaţie, două ventilatoare, echipamente ce vor fi completate cu cel aduse de primărie.

Marinescu a precizat că, în prezent, spitalul va face faţă cazurilor care vor apărea, însă nu va putea primi paciente din toată ţara.

Primarul Sorin Oprescu a adăugat că la maternitate sunt în total 38 de asistente, câte două pe tură, edilul apreciind că acest număr este suficient.

Acesta a adăugat că şi în cele 15 spitale ale municipalităţii vor începe lucrările de montare de detectoare de fum şi a aparatelor de supraveghere video.



Antena3.ro

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close