Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu, transferat de la spital în arest. "Starea sa a fost stabilizată"

Sorin Oprescu, transferat de la spital în arest. "Starea sa a fost stabilizată"

Sorin Oprescu, transferat de la spital în arest. "Starea sa a fost stabilizată"
29 Sep 2015   •   16:01
Sorin Oprescu a fost reîncarcerat în Arestul Poliţiei Capitalei, după ce a stat patru zile în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost supus unor investigaţii şi i-a fost făcută o coronarografie, medicii stabilind că bolile de care suferă nu impun menţinerea lui în unitatea sanitară. 

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a plecat marţi, în jurul orei 16.00, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Oprescu a ieşit din spital însoţit de doi poliţişti, care l-au urcat în duba Poliţiei şi l-au dus în Arestul Capitalei, unde este încarcerat din 6 septembrie, în dosarul în care este acuzat de luare de mită. 
 
Sorin Oprescu a fost supus unei coronarografii, iar surse medicale susţin că nu a fost necesară montarea de stenturi. În urma investigaţiilor făcute la Spitalul Universitar, medicii au stabilit că Sorin Oprescu va putea urma un tratament în arest. 

Intervenţia la care a fost supus Sorin Oprescu este una invazivă si a durat in jur de 20 de minute. Practic, medicii i-au injectat lui primarului suspendat o substanta de contrast, pentru a putea vizualiza arterele inimii.

Avocatul lui Sorin Oprescu: Starea sa a fost stabilizată

"Dânsul nu văzut documentele medicale. (...) Am făcut o cerere să intrăm în posesia acestor documente şi să ni se explice în scris toate rezultatele", a declarat Viorel Mocanu, avocatul lui Sorin Oprescu, în direct la Antena 3. 

"Domnia sa nu s-a aflat în nicio rezervă de lux, ci într-un separeu, într-un salon cu alte opt persoane, cu paza înăuntru", a mai precizat avocatul. 

Întrebat care este starea lui Sorin Oprescu, avocatul a declarat: "Cred că se află pe drumul cel bun. (...) Cred că, în acest moment, starea sa a fost stabilizată". 

Între timp, în încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, Sorin Oprescu a cerut o confruntare cu denunţătorul. 

Sorin Oprescu a cerut o confruntare cu mai multe persoane care apar in dosarul sau, însa cererea inca nu a ajuns la DNA, pentru ca avocatii nu au putut discuta cu primarul suspendat.

 
 
 
 
 
 
 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu arest
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close