Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Bălan, despre cazul femeii ucise în Chitila: ''Omor cu premeditare, este clar!'' - VIDEO

Sorin Ovidiu Bălan, despre cazul femeii ucise în Chitila: ''Omor cu premeditare, este clar!'' - VIDEO

Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre cazul femeii din Chitila, ucisă vineri dimineaţa de fostul soţ, deşi femeia avea ordin de protecţie. De asemenea, Iulian Surugiu, din cadrul Federaţiei Sindicatelor din Poliţie, a intervenit la Antena 3, unde a precizat că este o situaţie gravă de nerespectare a legji, iar poliţiştii care l-au eliberat ieri pe agresor, ''vor plăti cu siguranţă''.

Sorin Ovidiu Bălan, despre cazul femeii ucise în Chitila: ''Omor cu premeditare, este clar!'' - VIDEO
07 Feb 2020   •   15:30

"Cazul acesta este de o gravitate extremă, este dacă vreţi, mult mai grav decât ceea ce s-a întâmplat la coaforul acela de lângă Perla, sau în alte cazuri similare. De ce? Pentru că agresorul avea un ordin de protecţie emis încă de la jumătatea lui decembrie, anul trecut, emis de către un judecător. El nu mai avea voie să se apropie de fosta soţie, deşi o face în foarte multe rânduri. Famila are incusiv mesaje, naşa are mesaje de ameninţare. El merge ieri, inclusiv, încalcă ordinul de protecţie, vin poliţiştii, îl iau, constată deci că a încălcat ordinul de protecţie, îl duc la secţia de protecţie şi i-au dat drumul.

Dosarul penal care se va face este evident pentru omor deosebit de grav. Premeditarea este evidentă. Şi-a luat un cuţit la el, la şase dimineaţa a a aşteptat să plece fratele femeii de acasă să rămână singură, a intrat peste ea şi aşa mai departe. Omor cu premeditare, este clar. Poate să ia şi puşcărie pe viaţă.

Problema nostră, a cetăţenilor, este că, a fost dus ieri în sediul Poliţiei şi i s-a dat drumul, deşi poliţiştii au constatat că a încălcat ordinul de restricţie dat de judecător. Aşa că, în acest dosar penal, cred că şi poliţiştii de ieri care i-au dat drumul, salutându-l frumos, trebuiesc băgaţi şi ei'', a spus jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, în direct la Antena 3.

Iulian Surugiu, din cadrul Federaţiei Sindicatelor din Poliţie, a precizat că este o situaţie gravă de nerespectare a legii.

 ''Dacă lucrurile stau aşa cum le-aţi prezentat dumneavostră, suntem într-o situaţie foarte gravă de nerespectare a legii şi sigur acei poliţişti vor plăti, cu siguranţă'', a declarat Iulian Surugiu la Antena 3.

Sorin Ovidiu Bălan, despre cazul femeii ucise în Chitila: ''Omorul cu premeditare, este clar!''

 

 

×
Subiecte în articol: chitila sorin ovidiu balan crima
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close