Sorin Ovidiu Bălan: „Toată ancheta asta cu cazul din Caracal e o mizerie, e o bătaie de joc la adresa noastră. Ca să închidă ancheta repede spun că Dincă de lupul singuratic”

09 Aug 2019   •   19:19
Sorin Ovidiu Bălan: „Toată ancheta asta cu cazul din Caracal e o mizerie, e o bătaie de joc la adresa noastră. Ca să închidă ancheta repede spun că Dincă de lupul singuratic”

Sorin Ovidiu Bălan e de părere că Gheorghe Dincă a avut complici pentru a săvârși crima din Caracal. De asemenea, jurnalistul spune că se află la baza unui lanț de trafic de carne vie. 

„Din punctul meu de vedere, Gheorghe Dincă a avut complici, fără discuție, el aflându-se la baza unui lanț de trafic de carne vie. Toată ancheta asta e o umbră, o mizerie, o bătaie de joc la adresa noastră, a contribuabililor, dar și la adresa profesiei de polițist, de procuror, de investigator, de tot ce vreți. Deci e o glumă. Ăștia pozează acum casa, după 12 zile? Vor să o ducă la Muzeul Satului sau ce vor? Cineva trage de timp în toată povestea, complicii lui Dincă, evident, mult mai puternici decât el. Dincă se află la bază. Traficanții de carnie vie iau fetele în trei feluri: cele care pleacă de bună voie să se prostitueze, cele pe care le prostesc tot felul din serviciile secrete, care le spun că le duc și le iau de nevastă în Italia și când ajung acolo le pun să se prostitueze. Și Dincă face parte dintre cei care le răpesc, le violează. Ăștia sunt cei mai nenorociți. S-a purtat exact cum se comportă un răpitor de astfel de fete pentru rețelele de traficanți”, a spus Sorin Ovidiu Bălan la Antena 3. 

„Ca să se închidă ancheta repejor, Dincă e lupul singuratic care vânează pe străzi. Știți cum a recunoscut Dincă victimele? I-au arătat două poze, cu Alexandra și Luiza. Și el a spus că da, ele sunt. Ei trebuiau să-i dea un album și cu alte fete dispărute”, a mai spus jurnalistul. 

Parteneri
sati
x close