Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat. Magistraţii au admis recursul inculpatului

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat. Magistraţii au admis recursul inculpatului

Sorin Ovidiu Vîntu a fost eliberat. Magistraţii au admis recursul inculpatului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Iun 2011   •   16:41

Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea lui Sorin Ovidiu Vîntu şi a lui Ilie Cezar. Judecătorii au admis recursul avocaţilor celor doi. Aceştia erau arestaţi în dosarul în care sunt acuzaţi de şantajarea lui Sebastian Ghiţa.

Pentru prima oară de la începutul dosarului, decizia Tribunalului este definitivă. Vîntu va părăsi arestul preventiv joi seara, alături de Ilie Cezar.

Decizia tribunaluluui este definitivă, astfel că joi seara Vîntu va părăsi arestul preventiv, alături de complicele său, Ion Ilie Cezar. Iniţial, magistraţii au apreciat că măsura arestării preventive este legală , meţinând astfel cele 60 de zile de arest.

 
 


Pe data de 23 mai, Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar au fost trimişi în judecată, în stare de arest, de către procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru pentru şantaj.

Potrivit Parchetului General, în perioada martie-aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unui contract de consultanţă şi management, Vîntu i-a cerut lui Sebastian Ghiţă suma de 150.000 euro. În plus, Vîntu l-ar fi ameninţat cu moartea pe Ghiţă şi familia acestuia.

Mai exact, constrângerea a fost realizată de către inculpaţi prin ameninţarea cu uciderea părţii vătămate şi a familiei sale, dar şi compromiterea imaginii publice.

 



×
Subiecte în articol: eliberare arestat
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close