Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu a părăsit arestul Poliţiei, fără să facă declaraţii (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu a părăsit arestul Poliţiei, fără să facă declaraţii (VIDEO)

Sorin Ovidiu Vîntu a părăsit arestul Poliţiei, fără să facă declaraţii (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Sep 2010   •   19:03

Sorin Ovidiu Vîntu a părăsit arestul Poliţiei Capitalei, joi seară, la ora 19:00. La ieşirea din sediul Direcţiei Cercetări Penale, omul de afaceri a refuzat să facă orice comentariu referitor la perioada petrecută în arest, respectiv la decizia magistraţilor de a-l cerceta în stare de libertate.

Sorin Ovidiu Vîntu a ieşit din arest după aproximativ trei ore de la anunţul Curţii de Apel privind admiterea recursului înaintat la măsura de arestare preventivă.

Sorin Ovidiu Vîntu părăseşte arestul Poliţiei:

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au permis accesul autoturismului personal al lui Vîntu în curtea Direcţiei Cercetări Penale, lucru care a dat naştere unor discuţii între autorităţile statului.

Cu excepţia maşinilor de poliţie, niciun vehicul nu a mai fost permis până acum în această locaţie. Potrivit Mediafax, procurorii apreciază gestul drept o sfidare la adresa lor.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, joi, ca Sorin Ovidiu Vîntu, şoferul său, Alexandru Stoian, şi omul de afaceri Octavian Ţurcan să fie cercetaţi în stare de libertate. Magistraţii le-au impus celor trei şi câteva interdicţii. Aceştia nu au voie să părăsească ţara timp de 30 de zile, pe perioada cercetărilor, nu au voie să poarte armă şi nici să-şi schimbe domiciliul fără acordul instanţei. Totodată, Vîntu a fost avertizat de judecători să nu se apropie de omul de afaceri Octavian Ţurcan şi să nu încerce să ia legătura cu fraţii Virgil şi Nicolae Popa.

Primul care a părăsit arestul Poliţiei a fost şoferul lui Sorin Ovidiu Vîntu, Alexandru Stoian. După eliberarea lui Vîntu, a părăsit sediul Direcţiei Cercetări Penale şi cea de-a treia persoană arestată preventiv în acest caz, omul de afaceri moldovean Octavian Ţurcan. Niciunul dintre cei nu a făcut declaraţii.

Alex Stoian părăseşte arestul Poliţiei

Vîntu, Ţurcan şi Stoian au fost încarceraţi în noaptea de 9 spre 10 septembrie, fiind acuzaţi că au favorizat fuga din ţară a fostului director Gelsor, Nicolae Popa.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vantu arest declaraţii
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close