Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu, amenințări ascunse pentru politicieni și jurnaliști

Sorin Ovidiu Vîntu, amenințări ascunse pentru politicieni și jurnaliști

Sorin Ovidiu Vîntu, amenințări ascunse pentru politicieni și jurnaliști
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    01 Aug 2016   •   08:54

Sarcasm din spatele gratiilor marca Sorin Ovidiu Vîntu. Pe pagina sa de Facebook, acesta lasă să se înţeleagă că mai are multe de spus şi că mulţi vor avea probleme dacă va începe să vorbească.

Vîntu a ţinut să menționeze că a recunoscut în faţa procurorilor toate acuzaţiile din dosarul în care este anchetat Bogdan Olteanu. Fără a nominaliza, Vîntu se referă şi la unii jurnaliști pe care el însuși i-a plătit și la unii politicieni, despre care spune că deţine informaţii compromiţătoare.

Primii pe lista lui Vîntu sunt jurnaliştii bine plătiţi din trustul său de presă, patronat până în momentul în care dosarele penale au început să curgă pe numele lui. 

Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaș de jurnaliști, moderatori și comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice și cu bale la guri; evident că nu mă refer la toți”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu nu îi uită nici pe politicieni, despre care există informaţii că ar fi fost înregistraţi în secret când primeau bani sau favoruri de la el. 

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăția să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche", devenind astfel niște false călăuze pentru o masă uriașă, îndobitocită și dornică de sânge”, a mai spus Vîntu.

Omul de afaceri susţine că textul publicat pe Facebook are ca scop punerea la punct a celor ce și-au permis să emită judecăți de valoare asupra lui. 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close