Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu îl desființează pe Sebastian Ghiță și scrie că ”Sistemul nu înseamnă Coldea și Kovesi”

Sorin Ovidiu Vîntu îl desființează pe Sebastian Ghiță și scrie că ”Sistemul nu înseamnă Coldea și Kovesi”

Sorin Ovidiu Vîntu îl desființează pe Sebastian Ghiță și scrie că ”Sistemul nu înseamnă Coldea și Kovesi”
Sursa foto: Foto: Sorin Ovidiu Vintu/Facebook
13 Ian 2017   •   08:27

Sorin Ovidiu Vîntu scrie, într-un mesaj postat pe Facebook, că ”Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi” și arată că totul ar fi pornit de la faptul că Traian Băsescu ar fi "cedat suveranitatea ţării".

Într-un mesaj amplu postat din spatele gratiilor, Sorin Ovidiu Vîntu scrie despre Sebastian Ghiță că ”nu este un personaj pozitiv”, așa cum încearcă să pară, în scandalul dezvăluirilor despre Florian Coldea.

”Un perete alb în spate, un birou în față, doi ochi mici și-o frunte înaltă la mijloc

Ghiță, evadatul din cocină chiar în ziua de ignat grohăie cu o voce de scapete autodenunț după autodenunț, pe principiul malgaș – mor cu voi de gât. Televiziuni în delir, ratinguri feerice, jurnaliști și comentatori apoplectici transformă grohăiturile personajului în trâmbițe ale judecății de apoi pentru „ticăloșii” care au cutezat nu doar să închidă țuțuroiul cu bani de la buget, ci, lucru extrem de grav, să atenteze la libertatea lui.

Băi, generație, Ghiță nu este un personaj pozitiv. Iar Sistemul nu înseamnă Coldea și Kövesi, ci înseamnă mult mai mult și este construit și condus de marii noștri parteneri transatlantici și implementat în România prin intermediul minunatului nostru fost președinte, Traian Băsescu, care a cedat suveranitatea țării pentru câteva chile de whisky și protecție americană acordată prețioasei sale persoane.

Despre ce înseamnă acest Sistem puteți citi din materialele de început ale paginii mele de blog și veți vedea că schimbarea lui Coldea nu va avea nicio însemnătate în continuarea funcționării mecanismelor de vasalitate față de prietenii noștri americani”, a scris Sorin Ovidiu Vîntu, pe Facebook.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close