Antena 3 CNN Actualitate Lovitură pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiţionată

Lovitură pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiţionată

Sorin Ovidiu Vîntu rămâne în închisoare, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 i-au respins omului de afaceri cererea de eliberarea condiţionată. Sorin Ovidiu Vîntu poate depune o nouă cerere abia în 20 septembrie 2020.

Lovitură pentru Sorin Ovidiu Vîntu. Judecătoria Sectorului 5 i-a respins cererea de eliberare condiţionată
08 Ian 2020   •   15:31

Omul de afaceri ispăşeşte o pedeapsă de 11 ani de închisoare, rezultată în urma contopirii celor două condamnări din dosarele FNI şi Petromservice, scrie adevarul.ro.

„În temeiul art. 587 alin. 2 Cod procedură penală respinge propunerea de liberare  condiţionată formulată cu privire la petentul condamnat Vîntu Sorin Ovidiu ca neîntemeiată. Stabileşte termen de reiterare a cererii în Comisia pentru liberare condiţionată la data de 20.09.2020. În baza art. 275 alin. 2 din Cod procedură penală obligă petentul condamnat la plata sumei de 350 lei reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a petentului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la  comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, la data de 08.01.2020”, se arată în decizia de miercuri a Judecătoriei Sectorului 5.

×
Subiecte în articol: Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close