Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu rămâne la Spitalului Floreasca. Procurorii i-au verificat actele de internare

Sorin Ovidiu Vîntu rămâne la Spitalului Floreasca. Procurorii i-au verificat actele de internare

Sorin Ovidiu Vîntu rămâne la Spitalului Floreasca. Procurorii i-au verificat actele de internare
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Ian 2011   •   19:38

Spitalul Floreasca a trimis procurorilor documentele medicale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu în dosarul în care omul de afaceri este acuzat de favorizarea infractorului. Anchetatorii vor să vadă dacă sunt în regulă actele medicale care justifica absenţa lui Sorin Ovidiu Vintu din sala de judecată. Între timp, omul de afaceri rămâne internat.

Toată rumoarea creată de fractura omului de afaceri i-a făcut pe angajaţii Spitalului Floreasca să fie rezervaţi în declaraţii despre pacientul lor. Se pare că Sorin Ovidiu Vântu ar fi internat la Terapie Intensivă, sector recunoscut pentru vigilenţa serviciilor de pază.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost vizitat la spital de anchetatori, care au vrut să verifice actele în baza cărora omul de afaceri este internat. Ei caută acum documente care să-i valideze boala.

“Este o fractură cominutivă de rotulă cu deplasare iar pentru această fractură s-au făcut nişte investigaţii. Va mai rămâne internat în mod sigur pentru că aşa cum v-am spus testele nu s-au terminat , mai sunt de efectuat nişte teste suplimentare”, a declarat Simion Corina, medic primar, medicină de urgenţă.

Omul de afaceri a declarat pentru Antena 3 că va depune toate eforturile ca cei care au abuzat de funcţii, inclusiv şeful statului, să dea socoteală în faţa justiţiei.

Sorin Ovidiu Vîntu ar fi trebuit să fie prezent marţi în faţa instanţei în procesul în care este acuzat de favorizarea infractorului. Următorul termen al procesului a fost stabilit pe 15 februarie.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close