Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu va fi externat din spital cu piciorul în ghips

Sorin Ovidiu Vîntu va fi externat din spital cu piciorul în ghips

Sorin Ovidiu Vîntu va fi externat din spital cu piciorul în ghips
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Ian 2011   •   16:22

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu va fi externat, joi, din Spitalul de Urgenţă "Floreasca", cu piciorul în ghips, după ce a suferit o fractură înurmă cu o săptămână. Acesta urmează să revină pentru rezolvarea acestei probleme, potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa, citat de Mediafax.
   
Opriţa a menţionat că medicul curant al lui Vîntu a decis externarea omului de afaceri în cursul după amiezii de joi. Medicii i-au pus în ghips piciorul la care afaceristul avea rotula fracturată şi pentru care i-au fost făcute investigaţii în vederea unei posibile operaţii. Acesta va reveni la spital pentru "rezolvarea" acestei probleme, a adăugat Opriţa.

Sorin Ovidiu Vîntu şi-a pus piciorul în ghips cu o zi înainte să se prezinte la noi audieri. Nu în dosarul legat de Nicoale Popa, ci în dosarul UCM Reşiţa. Cel puţin asta susţin surse din rândul avocaţilor, citate în exclusivitate de TVR. În acest dosar sunt puşi sub învinuire senatorul democrat-liberal Mircea Banias şi fostul director al Direcţiei Domenii Portuare, Eugen Bogatu.

Procurorii DNA urmează lămurească de ce libanezul Said Baaklini, arestat pentru rambursarea ilegală de TVA de 60 de milioane de euro, l-a vizitat pe Vîntu de două ori chiar în ziua în care a fugit din ţară. Mai exact, pe 27 noimebrie 2010.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close