Antena 3 CNN Actualitate Sorin Ovidiu Vîntu va lua legea "în propriile mâini" dacă se va întoarce la închisoare

Sorin Ovidiu Vîntu va lua legea "în propriile mâini" dacă se va întoarce la închisoare

Sorin Ovidiu Vîntu va lua legea "în propriile mâini" dacă se va întoarce la închisoare
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    14 Noi 2011   •   17:50

Sorin Ovidiu Vîntu le-a spus azi jduecătorilor că in cazul in care se va întoarce în închisore atunci va trebui să ia legea "în propriile mâini". Omul de afaceri a mai declarat că cei vinovaţi pentru falimentarea Petrom Service sunt salariaţii societăţii.

În faţa judecătorilor, Sorin Ovidiu Vintu a ameninţat că va încerca să îşi facă singur dreptate dacă nu va fi lăsat să plece acasă. Din boxa acuzaţilor omul de afaceri a lăsat să se înţeleagă că în spatele arestării sale ar fi neînţelegerile cu Sebastin Ghiţă.

"Societatea Petrom Service a fost falimentată de salariaţii ei, sfătuiţi de nişte avocaţi au speculat o greşeală din contractul colectiv de muncă şi slariaţii şi-au dat în judecată propria societate. Numărul uriaş de litigii a făcut imposibil ca societatea să mai poată funcţiona.  Drepturile cerute de salariaţi au depăşit posibilităţile de lichiditate momentană ale societăţii" a declarat Vîntu, explicând că nu are nicio legătură cu falimentarea Petrom Service.

 

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, pe 8 noiembrie, arestarea omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, a liderului de sindicat Liviu Luca şi a altor opt persoane, în dosarul în care sunt acuzaţi că au falimentat controlat compania Petrom Service.

Vîntu şi Luca sunt acuzaţi că au falimentat controlat compania Petrom Service, aceasta fiind păgubită cu peste 83 milioane de euro. Omul de afaceri a spus că Parchetul a cerut arestarea sa deoarece ţinta o reprezintă un zăcământ de resurse naturale de la Budureasa, în valoare de zece miliarde de euro.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close