Antena 3 CNN Actualitate Sorin Pantiș: Aceasta a fost prima mare greșeală a lui Kovesi!

Sorin Pantiș: Aceasta a fost prima mare greșeală a lui Kovesi!

Sorin Pantiș: Aceasta a fost prima mare greșeală a lui Kovesi!
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Aug 2019   •   17:33

Fostul ministru al Comunicațiilor, Sorin Pantiş, a depus o plângere penală la Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie împotriva Laurei Codruţa Kovesi, pentru abuz în serviciu, divulgarea unor informaţii cu caracter secret de serviciu sau nepublice, inducerea în eroare a organelor judiciare, represiune nedreaptă, ameninţare şi şantaj.

Citește și: Lovitură nimicitoare pentru Laura Codruța Kovesi. O nouă plângere penală pe numele ei!

Toate acuzaţiile au legătură cu mandatul lui Kovesi la conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi acţiunile acesteia pentru a crea presiune în vederea obţinerii de condamnări în dosarul Telepatia.

"În momentul în care tu expui niște punct de vedere care nu au nicio legătură cu modul normal în care trebuie să se desfășoare un act de justiție, asta înseamnă nu numai că pui presiune pe judecători, ci îi și șantajezi: 'dacă nu faci așa, se întâmplă în felul următor'.

Prima mare greșeală a Laurei Codruța Kovesi a fost arestarea judecătorului Mustață. Însă intenția ei nu a fost numai să-l dea la o parte pe judecătorul Mustață, care încerca să fie corect, ci intenția ei a fost să arate celorlalți ce pot să pățească în cazul în care nu execută ordinele", a spus Sorin Pantiș, marți, în "Ediția Specială" moderată de Oana Zamfir.

×
Subiecte în articol: Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close