Antena 3 CNN Actualitate Jurnalist, acuzaţii dure la adresa lui Sebastian Ghiţă: „S-a îmbogăţit fabulos din poziţia de ofiţer acoperit”

Jurnalist, acuzaţii dure la adresa lui Sebastian Ghiţă: „S-a îmbogăţit fabulos din poziţia de ofiţer acoperit”

Jurnalist, acuzaţii dure la adresa lui Sebastian Ghiţă: „S-a îmbogăţit fabulos din poziţia de ofiţer acoperit”
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Ian 2017   •   17:41

Jurnalistul Sorin Roşca Stănescu îl atacă dur pe Sebastian Ghiță, în urma informațiilor apărute în presă, potrivit cărora acesta ar fi fost colaborator al SRI încă din anul 2004.

„Am spus că Sebastian Ghiță face parte din sistem. Acum vedem nu numai că a făcut parte din sistem, ci a fost în epicentrul sistemului. Importanța poziției este covârșitoare. Efectele se văd abia acum”, a declarat Sorin Roşca Stănescu la Realitatea TV.

Potrivit unor documente , Sebastian Ghiţă a fost informator al securităţii cu acte în regulă. Astfel, după cum reiese din actele respective, în 27 august 2004, Sebastian Ghiţă a semnat o declaraţie prin care devenea colaborator al Serviciului Român de Informaţii.

„El a ajuns ofiţer acoperit, apoi în această calitate a preluat o serie de afaceri ale serviciilor secrete. A ajuns din poziţia de ofiţer acoperit chiar să monitorizeze serviciile secrete. S-a îmbogățit fabulos şi probabil că a fost şi generos, și-a întărit relațiile la vârful sistemului, prin poziția de parlamentar și din SRI”, a spus jurnalistul.

 

×
Subiecte în articol: ofiţer acoperit Sebastian Ghita
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close