Sorin Roșca Stănescu: „Pasul următor este preluarea de către Mihai Tudose a conducerii PSD”

13 Oct 2017   •   12:35
Sorin Roșca Stănescu: „Pasul următor este preluarea de către Mihai Tudose a conducerii PSD” FOTO: captură video/ Antena 3

 „Eu nu cred că PSD își asumă în aceste momente în riscul unei schimbări în structura guvernamentală pentru că asta presupune un vot în Parlament și riscul este prea mare și prețul s-ar putea să fie și mai mare”, a declarat într-o intervenție telefonică la Antena 3, Sorin Roșca Stănescu.

Mai mult, jurnalistul este de părere că în aceste momente de cumpănă prin care trece PSD-ul, se asistă de fapt la o schimbare a „polilor de putere”.

 „Asistăm la schimbarea polilor de putere nu doar politică dar și de putere financiară. Două, trei portofolii sunt adevărate mine de aur pentru administrațiile publice locale iar cine stă la butoane în viitoarea perioadă va fi Tudose, își va asigură loialitatea acestor organizații locale foarte puternice a PSD și asta poate face diferenta dintre Dragnea și Tudose și schimbă balanța puterii în interiorul PSD. Pasul următor este preluarea de catre Mihai Tudose a conducerii Partidului”, a mai adăugat jurnalistul.

x close