Antena 3 CNN Actualitate Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi
08 Feb 2018   •   15:14

Informații bombă. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că Liviu Dragnea este cel care la această oră blochează raportul lui Tudorel Toader prin care se inițiază procedura de demitere a șefei DNA Codruța Kovesi.

„Am informația că în urmă cu zece zile, domnul Tudorel Toader i-a prezentat raportul lui Liviu Dragnea însoțit de verdictul în care urma să solicite demiterea doamnei Kovesi și domnul Dragnea l-a rugat să amâne, să nu facă încă niciun demers oficial la președintele Klaus Iohannis, adică să nu-i solicite practic încă președintelui Klaus Iohannis demiterea doamnei Kovesi. Domnul Tudorel Toader l-a prezentat și la Cotroceni la domnul Iohannis și a prezentat și domniei sale neoficial acest material, domnul Iohannis nu a avut niciun fel de comentariu. Este posibil să asistăm la un pact al diavolului, la un târg, la o vindere a meciului de către Dragnea, la un șantaj pentru a beneficia de o pace în materie penală, dar e posibil să fi fost o amânare strategică pentru a nu se pune paie pe foc în le3gătură cu Kovesi înainte de acea discuție, acea dezbatere de la Parlamentul European”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

 

 

×

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close