Antena 3 Actualitate Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

08 Feb 2018   •   15:14
Sorin Roșca Stănescu: Tudorel Toader cere demiterea lui Kovesi

Informații bombă. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu susține că Liviu Dragnea este cel care la această oră blochează raportul lui Tudorel Toader prin care se inițiază procedura de demitere a șefei DNA Codruța Kovesi.

„Am informația că în urmă cu zece zile, domnul Tudorel Toader i-a prezentat raportul lui Liviu Dragnea însoțit de verdictul în care urma să solicite demiterea doamnei Kovesi și domnul Dragnea l-a rugat să amâne, să nu facă încă niciun demers oficial la președintele Klaus Iohannis, adică să nu-i solicite practic încă președintelui Klaus Iohannis demiterea doamnei Kovesi. Domnul Tudorel Toader l-a prezentat și la Cotroceni la domnul Iohannis și a prezentat și domniei sale neoficial acest material, domnul Iohannis nu a avut niciun fel de comentariu. Este posibil să asistăm la un pact al diavolului, la un târg, la o vindere a meciului de către Dragnea, la un șantaj pentru a beneficia de o pace în materie penală, dar e posibil să fi fost o amânare strategică pentru a nu se pune paie pe foc în le3gătură cu Kovesi înainte de acea discuție, acea dezbatere de la Parlamentul European”, a declarat Sorin Roșca Stănescu la Antena 3.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close