Antena 3 CNN Actualitate Soţul doctoriţei înjunghiate, acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a fost dus în fața instanței

Soţul doctoriţei înjunghiate, acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a fost dus în fața instanței

Apar informații noi în cazul doctoriței din Suceava, care a fost înjunghiată de soțul cu care se află în proces de divorț. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor și a fost dus în fața instanței.

Soţul doctoriţei înjunghiate, acuzat de tentativă de omor. Bărbatul a fost dus în fața instanței
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Mai 2023   •   12:57

Update: Magistrații din Suceava au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului acuzat de tentativă de omor.

Bărbatul care și-a înjunghiat soția cu care se află în proces de divorț a fost dus în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii au schimbat încadrarea juridică a faptei sale din infracțiuni de violență în familie în tentativă de omor.

Femeia în vârstă de 33 de ani, care lucrează ca medic rezident la Secția de Chirurgie Infantilă a Spitalului Județean din Suceava, a fost atacată de soțul care a așteptat-o în scara blocului.

Bărbatul a intrat în casă peste femeie și a lovit-o de mai multe ori, având chiar intenția de a-i scoate un ochi.

Citește și: Anchetă la un azil din Câmpina, după ce o femeie și-a găsit mama plină de vânătăi pe corp

Mai mult, agresorul nu a fost impresionat de faptul că femeia avea în brațe unul dintre cei doi copii, în vârstă de un an și patru luni.

Cu ultimele puteri, femeia a reușit să sune la 112, iar agresorul a fost identificat de polițiști pe o stradă din Suceava.

În trecut, soția bărbatului a stat internată într-un centru pentru femei abuzate, iar o instanță a emis un ordin de interdicție pe numele soțului, care, din păcate, a expirat la sfârșitul lunii aprilie.

×
Subiecte în articol: doctorita injunghiata
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close