Antena 3 CNN Actualitate Drama în familia celebrei artiste Marcela Fota. Soţul ei a fost găsit mort într-un birou de copiat acte din Craiova

Drama în familia celebrei artiste Marcela Fota. Soţul ei a fost găsit mort într-un birou de copiat acte din Craiova

Soțul interpretei de muzică populară, Marcela Fota, a murit, în această după-amiază, după ce a suferit un infarct. Acesta se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova și i s-a făcut rău. Avea 47 de ani.

Drama în familia celebrei artiste Marcela Fota. Soţul ei a fost găsit mort într-un birou de copiat acte din Craiova
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   18:15

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

Din păcate manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar medicii au fost nevoiţi să declare decesul bărbatului.

Este vorba despre soţul celebrei cântăreţe de muzică populară Marcela Fota.

Artista se căsătorise cu iubitul său anul trecut, în februarie, după 13 ani de relație. Cei doi au împreună un băiețel, care, acum, a rămas fără tată, notează craiovaforum.ro

Poliţişti au întocmit un dosar penal sub aspectul savârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

 

 

×
Subiecte în articol: deces Marcela Fota
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close