Antena 3 CNN Actualitate Soțul Mihaelei Cernea, ordin de restricție pentru că a bătut-o pe artista de la Class. S-a urcat beat la volan și a distrus 2 mașini în Cotroceni

Soțul Mihaelei Cernea, ordin de restricție pentru că a bătut-o pe artista de la Class. S-a urcat beat la volan și a distrus 2 mașini în Cotroceni

Un cunoscut pictor din Capitală s-a urcat beat la volanul bolidului şi a făcut prăpăd pe o stradă din Cotroceni. Informațiile au fost descoperite în exclusivitate de reporterii Antena 3.

Soțul Mihaelei Cernea, ordin de restricție pentru că a bătut-o pe artista de la Class. S-a urcat beat la volan și a distrus 2 mașini în Cotroceni
de Roxana Ciucă    |    30 Ian 2022   •   09:59

Costin Craioveanu era în atenţia oamenilor legii după ce soţia sa, Mihaela Cernea fosta componentă a trupei Class a cerut ordin de restricţie împotriva lui pentru că a agresat-o fizic. Cuplul are și 2 copii. 

Un bărbat s-a urcat băut la volan și a avariat grav două mașini parcate pe o stradă din cartierul Cotroceni din Capitală. La volanul automobilului de lux era ”pictorul vedetelor” Costin Craioveanu. 

Acesta nu era singur în mașină, ci cu iubita sa despre care a spus inițial că ar fi fost la volan. El a mințit că nu își conducea mașina de teama unui dosar penal.

Însă camerele de supraveghere au putut surprinde momentul în care acesta a acroșat cele două mașini, după care a coborât pentru a verifica daunele. Vecinii sunt cei care au sunat imediat la 112.

Ordin de restricție pentru că și-a bătut soția

Craioveanu a explicat că din cauza faptului că are cauciucuri de vară, a alunecat și a distrus cele două mașini. 

Este important de menționat că bărbatul nu avea voie să staționeze pe strada accidentului pentru că avea ordin de restricție împotriva soției, Mihaela Cernea, pentru că a agresat-o fizic de nenumărate ori.

Ordinul de restricție emis pe data de 20 ianuarie nu îi permite acestuia să se apropie la 200 de metri de reclamantă și timp de 3 luni este obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5.

×
Subiecte în articol: Costin Craioveanu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close