Antena 3 CNN Actualitate Soţ şi soţie, decedaţi în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon

Soţ şi soţie, decedaţi în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon

Soţ şi soţie, decedaţi în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon
19 Dec 2010   •   11:58

Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite moarte, duminică, în apartamentul lor din Rovinari, iar două femei, mamă şi fiică, din acelaşi bloc, au fost transportate la spital, primele concluzii ale anchetatorilor fiind că cei patru s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unui boiler defect, informează Mediafax.
   
Cei doi soţi, în vârstă de 58 şi 53 de ani, au fost găsiţi morţi duminică dimineaţă, de către vecini, care au intrat în panică după ce au simţit miros de gaz pe scară şi au bătut la uşa acestora şi nu li s-a răspuns. Vecinii au chemat o rudă a celor doi şi au spart uşa, cei doi soţi fiind găsiţi decedaţi.
   
În acelaşi timp, alte două persoane, mamă şi fiică, ce locuiesc într-un apartament vecin, au fost transportate la spital după ce li s-a făcut rău. Medicii de la spitalul din Rovinari, unde au fost duse cele două femei, spun că acestea s-au intoxicat cu monoxid de carbon, dar starea lor este stabilă.
   
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, primele concluzii ale anchetatorilor fiind că cele patru persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon din cauza unui boiler defect.

 


×
Subiecte în articol: familie apartament gaze spital
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close