Antena 3 CNN Actualitate Soţia bărbatului tranşat de Carmen Bejan vrea să-i crească copilul: “Eu îl cresc. Să nu ajungă pe străzi!”

Soţia bărbatului tranşat de Carmen Bejan vrea să-i crească copilul: “Eu îl cresc. Să nu ajungă pe străzi!”

Soţia bărbatului tranşat de Carmen Bejan vrea să-i crească copilul: “Eu îl cresc. Să nu ajungă pe străzi!”
Sursa foto: Foto: Mediafax/ Agerpres
27 Mar 2012   •   12:00
Soţia bărbatului omorât de Carmen Bejan vrea să ia în îngrijire copilul pe care îl va naşte tânăra aflată în arest. Familia fostei studente la Medicină se opune şi susţine că tatăl copilului îşi va asuma rolul de părinte, informează Mediafax.

Lucreţia Schroth, văduva lui Trifu Schorth, care a fost ucis de studenţii Carmen Bejan şi Sergiu Florea, a declarat că vrea să crească copilul pe care îl va naşte deţinuta. "Îl iau şi îl cresc eu, eu îl cresc. Să nu ajungă pe străzi", a spus văduva.

Familia tinerei nu este de acord ca "un străin" să crească copilul pentru că "sângele nu se face apă".

"Am fost în vizită la penitenciar la Carmen zilele trecute, cu familia, şi ne-a transmis foarte clar că tatăl copilului va fi cel care îl va creşte. El se eliberează peste câteva săptămâni şi s-a înţeles cu nepoata mea că va fi tată pentru acest copil", a spus Daniel Bejan, unchiul lui Carmen Bejan.

“În cel mai nefericit caz, copilul va creşte la bunicii din Ineu pentru că sângele nu se face apă", a adăugat unchiul lui Carmen Bejan.

Familia fostei studente la Medicină încă mai speră că aceasta va obţine la Curtea de Apel Timişoara întreruperea pedepsei pentru a putea creşte copilul în libertate până la vârsta de un an.

Foto: Pavel şi Emilia Bejan, părinţii lui Carmen Bejan

 

×
Subiecte în articol: Carmen Bejan bebelus inchisoare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close