Antena 3 CNN Actualitate Soţia gorjeanului care a murit după o discuţie cu un deputat: Era bolnav, avea diabet, era cardiac. Politicianul nu are nicio vină

Soţia gorjeanului care a murit după o discuţie cu un deputat: Era bolnav, avea diabet, era cardiac. Politicianul nu are nicio vină

Soţia gorjeanului care a murit după o discuţie cu un deputat: Era bolnav, avea diabet, era cardiac. Politicianul nu are nicio vină
Sursa foto: Foto: severusmilitaru.ro
11 Noi 2012   •   16:56

Soţia bărbatului de 63 de ani din comuna Mătăsari, judeţul Gorj, care a murit duminică la câteva minute după ce a avut o discuţie cu candidatul PDL la Camera Deputaţilor Severus Militaru, spune că politicianul nu este vinovat pentru cele întâmplate şi că soţul său era cardiac şi avea diabet.
   
Soţia bărbatului decedat, Maria Cuţitoiu, a afirmat că soţul său îşi propusese de mai mult timp să se certe cu deputatul PDL Constantin Severus Militaru, căruia voia să îi reproşeze că nu i-a mărit pensia şi nu i-a oferit o încadrare în grupa doi de muncă, care i-ar fi permis să primească mai mulţi bani, după ce lucrase toată viaţa în minerit, conform Mediafax.
   
Femeia a mai spus că deputatul nu are nicio vină pentru cele întâmplate, precizând că soţul său era cardiac şi diabetic.
   
"Era agitat şi eu i-am tot spus să nu se mai certe cu omul, dar el o ţinea pe-a lui, că i-a promis deputatul că-i dă grupa de muncă pentru pensie mai mare. El tot spunea demult că vrea să se certe cu Militaru, dar eu i-am spus că nu-i dă el pensia. Era bolnav, avea diabet, era cardiac, acum îl pierdui", a declarat soţia bărbatului decedat.
   
Deputatul Severus Miliaru a declarat că după ce a aflat despre decesul lui Vasile Cuţitoiu şi-a oprit activităţile de campanie electorală programate pentru duminică, el mergând la mama sa pentru a discuta despre cele întâmplate şi a trece peste acest moment.
   
"Sunt foarte afectat pentru că eu de felul meu, pentru cine mă ştie, sunt o persoană foarte calmă. Nu m-am certat vreodată cu cineva, iar acum pe domnul acesta de două ori l-am rugat să stea liniştit şi să nu se mai agite. I-am spus că nu are rost să punem patimă, că eu nu pun patimă în campanie. Ştiu că oamenii sunt supăraţi pe guvernarea PDL, dar încerc să le explic anumite lucruri. Acum nu mai sunt în stare că continui campania. Este un eveniment care mă afectează, vă daţi seama, cred că pe oricine ar afecta", a menţionat Militaru.
   
Medicul de familie al bărbatului decedat a eliberat certificatul medical de deces, întrucât îl avea în evidenţele medicale cu mai multe probleme de sănătate. În aceste condiţii, Poliţia nu face nicio anchetă în acest caz.
   
Un bărbat de 63 de ani din comuna gorjeană Mătăsari a murit duminică la câteva minute după ce a avut o discuţie cu un candidat PDL la Camera Deputaţilor, care venise la poarta sa în campanie electorală, politicianul spunând că nu are ce să-şi reproşeze şi că a rămas şi el uimit de cele întâmplate.
   
Deputatul Severus Militaru declara, duminică, că nu are ce să îşi reproşeze, menţionând că şi-a dat seama că nu are în faţa sa un simpatizant, iar în aceste împrejurări a plecat la o altă locuinţă pentru a-şi continua campania electorală.
   
"Am rămas şi eu uimit când am aflat că s-a produs decesul. Am aflat după câteva minute. Discutaţi cu soţia lui, dacă aveţi posibilitatea, şi o să vă spună că dumneaei nu are nimic să-mi reproşeze", afirma Militaru.
   
Deputatul a relatat că se afla duminică dimineaţă într-o vizită electorală în comuna Mătăsari, în timpul căreia s-a oprit în faţa porţii locuinţei bărbatului pentru a discuta cu acesta.
   
Potrivit lui Militaru, bărbatul i-a reproşat că a venit în campanie şi i s-a plâns de problemele legate de pensie.
   
Bărbatul ar fi fost supărat din cauza tăierile de pensii şi a situaţiei grea în care se află, zona Mătăsari fiind una cu o rată ridicată a şomajului.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, subcomisar Daniel Tică, menţiona că Poliţia va face cercetări doar în cazul în care medicul de familie al bărbatului nu va elibera certificatul de deces în baza bolilor de care acesta suferea.

×
Subiecte în articol: pdl candidat diabet
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close