Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Berbeceanu: „Echipa soţului meu este devastată. Adevărul trebuie să iasă la iveală”

Soţia lui Berbeceanu: „Echipa soţului meu este devastată. Adevărul trebuie să iasă la iveală”

Soţia lui Berbeceanu: „Echipa soţului meu este devastată. Adevărul trebuie să iasă la iveală”
de M.T.    |    29 Oct 2013   •   19:54

Invitată în cadrul emisiunii "La ordinea zilei" de la Antena 3, soţia comisarului Berbeceanu, Gabriela Berbeceanu, a dezvăluit că echipa fostului şef de la Crimă Organizată Alba este devastată din momentul în care acesta a fost reţinut.

„Poliţiştii, în general, sunt oameni caracterizaţi prin curaj. Lucrătorii de crimă organizată sunt puţin mai deosebiţi, mai legaţi unii de alţii. Ei îşi pun viaţa în pericol în fiecare zi. Echipa soţului meu este devastată. Atunci când s-a pronunţat propunerea de arestare preventivă, nu au putut scoate un cuvânt. Băieţii sunt devastaţi, aşa cum suntem şi noi, familia”, a spus Gabriela Berbeceanu la Antena 3.

„Nu ştiam că se va ajunge la asta, mai ales că soţul meu şi-a declarat disponibilitatea de a fi chemat la audieri în cazul în care ar exista ceva. Având în vedere rezultatele soţului meu şi faptul că a servit ţara şi a lucrat în acest sistem mai mult de 20 de ani, provine din familie de poliţişti, eu cred că merita totuşi să fie chemat la audieri şi nu să se procedeze cum s-a procedat”, consideră soţia comisarului Berbeceanu.

„Nu am fost ameninţaţi direct, dar s-a simţit o tensiune. De un an şi jumătate-doi, soţul meu spunea mereu când venea acasă că are probleme la serviciu şi era clar că se pregăteşte ceva”, a dezvăluit invitata Danei Grecu.

„Eu cred totuşi că o să se facă dreptate, adevărul trebuie să iasă la suprafaţă, timpul le rezolvă pe toate. Soţul meu este nevinovat şi poate demonta absolut toate acuzaţiile. Mă bazez pe încrederea în soţul meu şi pe rezultatele pe care le-a avut în munca lui. Provin din familie de polişti. Eu ştiu că unde e haina statului, trebuie să fie ordine. Şi soţul meu este un om foarte organizat, nu lasă nimic la voia întâmplării”, a mai precizat soţia fostului şef de la Crimă Organizată Alba .

Gabriela Berbeceanu a mai spus că au mai existat cumpene în viaţa familiei, dar acestea au fost depăşite cu bine: „Am mai avut cumpene în viaţă. Soţul meu a mai fost controlat, în urmă cu doi ani, de către corpul de control al ministrului şi s-a văzut că avea dreptate”.


×
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close