Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Codruţ Marta va fi judecată în libertate. CAB a admis recursul

Soţia lui Codruţ Marta va fi judecată în libertate. CAB a admis recursul

Soţia lui Codruţ Marta va fi judecată în libertate. CAB a admis recursul
Sursa foto: Foto: Antena3
30 Iul 2012   •   17:05

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, luni, admiterea recursului soţiei lui Codruţ Marta, ex-şef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, Andreea-Elena Marta, la măsura arestării preventive într-un dosar privind fapte de prostituţie şi proxenetism, scrie Agerpres.
   
Tribunalul Bucureşti a decis, pe 19 iulie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a Andreei Marta şi a Mariei-Magdalena Lungu, acuzate de prostituţie şi proxenetism. Decizia a fost atacată cu recurs.
   
Procurorii DIICOT le-au reţinut pe 18 iulie pe cele două femei, într-un dosar în care efectuează cercetări în legătură cu activitatea unui grup infracţional organizat ce se ocupa cu proxenetismul şi prostituţia, coordonat de Andreea-Elena Marta şi de Maria-Magdalena Lungu.
   
'Începând cu anul 2010, numitele Andreea-Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria-Magdalena Lungu, de 38 ani, au coordonat această grupare, procedând la racolarea persoanelor cu o situaţie materială foarte bună, cărora le-au facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani. Activităţile de prostituţie - proxenetism au avut loc în principal pe teritoriul României, în municipiile Bucureşti, Tulcea, Braşov şi Călăraşi, dar şi în alte ţări - Italia, Elveţia, Principatul Monaco', a informat DIICOT.
   
   

×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close