Antena 3 CNN Actualitate Soţia lui Traian Berbeceanu: „Soţul meu este într-o stare de sănătate foarte bună”

Soţia lui Traian Berbeceanu: „Soţul meu este într-o stare de sănătate foarte bună”

Soţia lui Traian Berbeceanu: „Soţul meu este într-o stare de sănătate foarte bună”
de M.T.    |    01 Noi 2013   •   21:00

Gabriela Berbeceanu, soţia lui Traian Berbeceanu, a dat asigurări că fostul şef al BCCO Alba se simte bine, după ce acestuia i s-a făcut rău în sediul IPJ Alba.

„Soţul meu este într-o stare de sănătate foarte bună. El a suferit un infarct la serviciu, în urmă cu opt ani, şi este cunoscut cu antecedente cardiace. A solicitat aceste investigaţii având în vedere că ultimele zile au fost mai tensionate. L-am văzut ieri şi era foarte bine”, a spus Gabriela Berbeceanu la Antena 3.

De asemenea, potrivit soţiei sale, Traian Berbeceanu se află într-o stare psihică bună, iar mutarea cazului său la Bucureşti nu reprezintă un motiv de îngrijorare.

„Soţul meu este echilibrat psihic, este pozitiv şi mergem mai departe. Mutarea dosarului la Bucureşti presupune puţin ruperea legăturilor cu avocaţii, dar o să rezolvăm acest aspect. Poate fi trimis oriunde în lumea asta, pentru că oricum mergem la el şi îi suntem alături”, a mai precizat soţia fostului şef al BCCO Alba în cadrul emisiunii "La ordinea zilei".

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close