Antena 3 CNN Actualitate Soţia militarului român care a murit în accidentul aviatic din Bucegi, internată după ce a suferit un şoc

Soţia militarului român care a murit în accidentul aviatic din Bucegi, internată după ce a suferit un şoc

Soţia militarului român care a murit în accidentul aviatic din Bucegi, internată după ce a suferit un şoc
Sursa foto: Foto: Video News
27 Iul 2010   •   18:40

Soţia căpitanului Ştefan Claudiu Dragnea, militarul aflat în elicopterul israelian care s-a prăbuşit în Bucegi, a suferit un şoc la aflarea veştii. Femeia este însărcinată în cinci luni şi a fost internată la spitalul Elias.

Rudele bărbatului din comuna doljeană Poiana Mare susţin că nu au fost anunţate oficial despre decesul militarului. Ion Dragnea, tatăl căpitanului Ştefan Claudiu Dragnea (31 ani), susţine că a aflat despre incidentul aviatic de la o rudă, care este de asemenea pilot.

"Pe noi ne-a anunţat un verişor, pilot şi el la Bucureşti despre accidentul din Braşov. Acum două săptămâni a fost ultima dată acasă. Nu ne-a anunţat nimeni oficial nimic. Sperăm într-o minune şi să fie găsit în viaţă. El a făcut şcoala de aviaţie la Braşov, ca acum să se întâmple această nenorocire acolo", a declarat Ion Dragnea, citat de Mediafax.

Tatăl căpitanului care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic mai susţine că a încercat să afle mai multe amănunte de la nora sa, însă acest lucru nu a fost posibil întrucât femeia a suferit un şoc la aflarea veştii.

"Am încercat să dăm şi de nora noastră, dar ea a suferit un şoc. Este gravidă în cinci luni şi acum este internată la Spitalul Elias din Bucureşti", a mai spus Ion Dragnea.

Potrivit sursei citate, medicii au stabilit că sarcina este bine, însă femeia va fi probabil consiliată de un psiholog.

Un elicopter israelian de transport tip CH-53, care participa la exerciţiul comun aerian româno-israelian BLUE SKY 2010, a pierdut, luni, în jurul orei 15:20, legătura radio cu centrul de raportare control. În jurul orei 17:45, echipele de căutare-salvare au localizat din aer, în zona Fundata-Zărneşti, judeţul Braşov, epava aparatului de zbor dat dispărut. Şapte oameni şi-au pierdut viaţa în urma acestui accident aviatic.

La bordul elicopterului se afla şi militarul român Ştefan Dragnea în vârstă de 31 de ani. Dragnea era căpitan de stat major, încadrat la Şcoala de Aplicaţie a Forţelor Aeriene de la Boboc, din judeţul Buzău. Alături de militarul român, în aparatul de zbor, se mai aflau patru piloţi şi doi tehnicieni militari israelieni.

Victimele accidentului aviatic din judeţul Braşov:

- Căpitanul Ştefan Claudiu Dragnea (31 ani)
- Lt. Col. Avner Goldman (48 de ani)
- Lt. Col. Daniel Shipenbauer (43 de ani)
- Maj. Yahel Keshet (33 de ani)
- Maj. Lior Shai (28 de ani)
- Lt. Nir Lakrif (25 de ani)
- Staff Sergeant Oren Cohen (24 de ani)

Antena3.ro


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close