Antena 3 CNN Actualitate Soţia preşedintelui CJ Argeş a fost externată la cerere, după o noapte petrecută în spitalul din Piteşti

Soţia preşedintelui CJ Argeş a fost externată la cerere, după o noapte petrecută în spitalul din Piteşti

Soţia preşedintelui CJ Argeş a fost externată la cerere, după o noapte petrecută în spitalul din Piteşti
Sursa foto: Foto: Antena 3
28 Ian 2011   •   09:11
UPDATE. Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Constantin Nicolescu, a fost externată la cerere, vineri dimineaţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde fusese internată în seara precedentă, informează Agerpres.
   
Potrivit unor surse din cadrul PSD Argeş, Viorica Nicolescu urmează să plece către Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde este internat soţul său.


Şocată de vestea arestării, soţia lui Constantin Nicolescu a leşinat în faţa tribunalului. Medicii au transportat-o de urgenţă la spital şi au supravegheat-o toată noaptea.

Soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş a fost internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde primeşte îngrijirile medicale necesare unui pacient bolnav de diabet, informează Mediafax.

 
 

   
Potrivit unor surse medicale, Viorica Nicolescu, soţia preşedintelui CJ Argeş Constantin Nicolescu, arestat preventiv pentru 29 de zile, suferă de diabet şi urmează un tratament adecvat bolii, iar pe fond de stres şi supărare i s-a făcut rău în holul Tribunalului Argeş şi a leşinat.
   
Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce i-au fost făcute prime investigaţii la Spitalul Judeţean din Piteşti.
   
Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Argeş, Gabriel Popa, şeful CJ Argeş a fost trimis cu o ambulanţă, în jurul orei 20.20, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, pentru investigaţii suplimentare.
 
   "Soţii Nicolescu au fost preluaţi de ambulanţele noastre de la Tribunalul Argeş după ce echipajele medicale le-au acordat primele îngrijiri şi i-au stabilizat. Ambii au fost duşi la Spitalul Judeţean din Piteşti, unde au fost supuşi unor investigaţii. Nu cunosc dacă domnul Nicolescu figurează în evidenţele medicale cu antecedente în acest sens şi nu ştiu dacă acesta a mai suferit o asemenea afecţiune. În acest moment o ambulanţă a serviciului nostru a plecat cu preşedintele Consiliului Judeţean spre Spitalul Floreasca", a spus dr. Gabriel Popa.
       
Atât preşedintele CJ Argeş, cât şi soţia acestuia au fost duşi la Spitalul Judeţean, după care Nicolescu a fost transportat la o clinică privată pentru a-i fi făcută o tomografie, ulterior fiind luată decizia ca acesta să fie transferat la Bucureşti.
 
   Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş.
   

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close