Antena 3 Actualitate Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost reţinută

Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost reţinută

de Claudia Popovici    |    01 Mar 2021   •   22:50
Soţia bărbatului care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti a fost reţinută

Soția răpitorului, în vârstă de 67 ani, care a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, a fost reținută pentru 24 ore, fiind cercetată pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Surse din cadrul anchetei spun că femeia avea în poşetă coliere de plastic cu care fuseseră legaţi muncitorii.

Un bărbat de 68 de ani din Oneşti a sechestrat, luni, într-o locuinţă, doi meşteri care efectuau lucrări la un imobil. Poliţiştii au intrat peste răpitorul care apucase să-l rănească cu cuţitul pe unul din muncitori. Din păcate, din cauza rănilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit la spital. Echipajul de la ambulanţă a confirmat ulterior că şi cel de-al doilea muncitor a murit.

Soția răpitorului a fost reținută pentru 24 ore, fiind cercetată pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Surse din cadrul anchetei spun că femeia avea în poşetă coliere de plastic cu care cei doi muncitori erau legaţi.

Agresorul, bărbatul de 68 de ani, este în stare gravă la spital.

El a fost imobilizat de poliţişti după ce aceştia l-au împuscat în braţe şi picioare, asta după ce negocierile au eşuat şi agresorul nu s-a supus ordinelor să elibereze muncitorii grav răniţi cu cuţitul de acesta, care strigau după ajutor.

Imagini de la negocierea din Oneşti. Cei doi ostatici au fost legaţi şi ţinuţi pe balcon

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, discută de la balconul apartamentului cu un negociator al Poliţiei, acesta din urmă fiind însoţit de un luptător al Serviciului de Acţiuni Speciale.

Lângă răpitor, în balcon, se poate observa unul dintre ostatici, iar potrivit unor surse din anchetă, răpitorul i-ar fi legat pe cei doi muncitori la mâini şi i-a obligat să rămână în balcon.

La faţa locului, negociatorul a adus-o pe soţia bărbatului, în speranţa că aceasta îl va face să renunţe la gestul său.

Mai mult, bărbatul a solicitat, în schimbul eliberării celor doi ostatici suma de 300.000 de euro, dar şi o hotărâre judecătorească de repunere în posesie a apartamentului.

 

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close