Antena 3 CNN Actualitate Soția unui milionar român susține că s-a încercat răpirea sa. Acuzații-șoc la adresa Serviciilor

Soția unui milionar român susține că s-a încercat răpirea sa. Acuzații-șoc la adresa Serviciilor

Soția unui milionar român susține că s-a încercat răpirea sa. Acuzații-șoc la adresa Serviciilor
Sursa foto: foto: captura Antena 3
22 Aug 2018   •   23:22

Adriana Constantinescu, soţia lui Alexander Adamescu, a povestit, miercuri, la "100 de minute", cum au încercat doi indivizi să o răpească în faţa casei sale.

Totul s-a petrecut în 2016. Nora milionarului Dan Adamescu afirmă că tentativa de răpire a fost instrumentată de statul român ca o metodă de intimidare.

"Nu aveam pe nimeni altcineva ca dușman în acel moment, nu fusesem niciodată în viața mea atacată, provin dint-un mediu normal, am trăit și în cartiere mai mărginașe și nu mi s-a întâmplat niciodată. Eram din 2012 stabiliți în Londra.

După 4 ani, în plină stradă, într-o dimineață, cu două săptămâni înainte să se ceară arestarea lui Alexander eu sunt atacată și aproape smulsă de lângă copiii mei. Numai Dumnezeu m-a salvat atunci", a spus Adriana Constantinescu.

Adriana Constantinescu afirmă că în momentul în care cei doi bărbați au vrut să o ia pe sus și să o urce în mașina cu care veniseră, o altă femeie care era în zonă și a văzut totul, i-a sărit în ajutor chemând poliția.

"Norocul meu că am avut putere să ma pot lupta cu ei, altfel, cum mi-a spus și un anchetator, a fost curajos ce am făcut că în general femeile îngheață", a mărturisit Adriana Constantinescu.

Presa britanică scria după incident că Scotland Yard a dat asigurări că investighează incidentul, însă nicio persoană nu a fost arestată şi existau puţine indicii care să ajute ancheta.

Iată cum relata Adriana Constantinescu în 2016, la scurt timp după incident, tentativa de răpire asupra sa:

“Nu a fost nimic întâmplător în cazul acestei tentative de răpire – e simptomatic încercărilor procurorilor români şi a serviciilor secrete de a ne intimida şi a ne arăta de ce sunt capabile. Amândoi (răpitorii – n.red.) purtau bandane şi mănuşi. Conduceau un Mini cooper cu numere de înmatriculare false – după cum mi s-a spus mai târziu de către poliţişti. Şi n-au furat nimic în ciuda faptului că purtam cercei cu diamante şi aveam cheile de la maşină în mână.

Când s-au apropiat m-am aruncat pe jos şi m-am luptat cu ei până când un vecin a auzit ţipetele mele şi a venit fugind spre mine. În acelaşi timp, un taximetrist care avea un pasager în maşină a oprit lângă mine şi a sunat la poliţie. Acela a fost momentul în care am fost salvată. Cei doi oameni au fugit la maşina lor şi a pornit în trombă.

Am fost norocoasă. Deşi răpitorii n-au vorbit ştiam că fuseseră angajaţi de români pentru că m-au avut pe mine drept ţintă şi nu au avut nicio intenţie să mă jefuiască. Suntem o familie normală în Londra şi nu ne lăudăm deloc. Nu răpeşti pe cineva în mod aleatoriu. E tipic modului neo-comunist al românilor să urmăreşti întreaga familie a cuiva, soţia, copiii, bebeluşii, când vrei să distrugi o persoană”, spunea nora lui Dan Adamescu.

×
Subiecte în articol: 100 de minute
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close