Antena 3 CNN Actualitate Soția lui Ioan Crișan i-a interzis presupusei amante să participe la înmormântarea afaceristului

Soția lui Ioan Crișan i-a interzis presupusei amante să participe la înmormântarea afaceristului

Crește tensiunea între familia afaceristului mort la Arad și femeia care i-ar fi fost amantă.

Soția lui Ioan Crișan i-a interzis presupusei amante să participe la înmormântarea afaceristului
de Roxana Ciucă    |    06 Iun 2021   •   18:26

Crește tensiunea între cele două femei din viața lui Ioan Crișan. În cursul săptămânii următoare, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi luat de la morgă, iar familia afaceristului ar fi angajat deja două firme de securitate, tocmai ca presupusa amantă să nu vină la înmormântare.

Soția lui Ioan Crișan i-ar fi interzis femeii să participe la eveniment.

Ioan Crișan va fi, cel mai probabil, dus la capelă, iar mai apoi la Cimitirul Pomenirea din Arad, acolo unde își va dormi somnul de veci alături de părinții săi.

Totodată, la trei zile de la tragedie, când fiica lui Ioan Crișan a mers la fermă, presupusa amantă a bărbatului ar fi luat-o la rost și ar fi întrebat-o ce caută acolo.

Camerele de supraveghere de la ferma nu funcționau de mai bine de o lună

În continuare există foarte multe întrebări în cazul crimei de la Arad. Potrivit ultimelor informații, nici camerele de supraveghere de la ferma afaceristului nu ar mai fi funcționat, de mai bine de o lună.

Anchetatorii nu au reușit să afle care sunt persoanele ce l-au vizitat pe afacerist în ultima perioadă. Reamintim că nu funcționau nici camerele de supraveghere ce bat în parcarea blocului unde locuia Ioan Crișan.

Indiciu cu indiciu, anchetatorii încearcă să deslușească crima de la Arad. Până acum, se conturează ipoteza unei execuții planificate în detaliu.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close