Antena 3 CNN Actualitate Ei sunt soții din Alba care au murit striviți în accidentul de pe Valea Oltului. Mama s-a stins cu copilul de un an în brațe

Ei sunt soții din Alba care au murit striviți în accidentul de pe Valea Oltului. Mama s-a stins cu copilul de un an în brațe

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață pe Valea Oltului, pe DN7.

de Andrei Naiţă    |    22 Aug 2022   •   12:18

Un accident grav în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc luni dimineața pe DN 7, în județul Sibiu. Doi soți din județul Alba și copilul lor de un an au murit pe loc.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus cu viteză spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu. 

Cei trei erau în vacanță și își doreau să ajungă la mare. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma impactului toți ocupanții autoturismului, doi adulți și un minor de un an, au murit pe loc. Este vorba de un bărbat de 34 de ani, soția acestuia de 31 de ani și de fiul acestora de 1 an și 3 luni, din județul Alba.

TIR-ul era condus de un bărbat de 45 de ani din județul Dâmbovița.

Circulația în zonă a fost blocată total două ore.

IMAGINI DE LA ACCIDENT AICI.

 

×
Subiecte în articol: Valea Oltului accident
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close