Antena 3 CNN Actualitate Soţul Danielei Roba a fost arestat pentru 30 de zile | Apelul disperat al familiei: "Este în stare gravă, rugaţi-vă pentru ea"

Soţul Danielei Roba a fost arestat pentru 30 de zile | Apelul disperat al familiei: "Este în stare gravă, rugaţi-vă pentru ea"

Daniel Balaciu, soţul Danielei Roba, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ieri, în urma unui conflict spontan, acesta şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, în prezenţa celor două fetiţe minore.

Soţul Danielei Roba a fost arestat pentru 30 de zile | Apelul disperat al familiei: "Este în stare gravă, rugaţi-vă pentru ea"
Sursa foto: Facebook Daniela Roba
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iun 2023   •   17:45

Reamintim că, Daniela Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guţă, a ajuns, ieri, în stare gravă la spital după ce a fost lovită de soț cu un ciocan.

Agresiunea a avut loc chiar în apartamentul conjugal în prezenţa celor două fetiţe minore. Totul ar fi pornit în urma unui conflict spontan între cei doi soţi. Alarma a fost dată de vecini care au auzit țipetele disperate ale femeii.

Daniela Roba, make-up artist cunoscut şi fosta iubita a manelistului Nicolae Guţă, a fost transportată la spitalul Județean din Timișoara, în stare critică cu o leziune severă la nivelul capului. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit familiei, Daniela Roba a fost operată de urgenţă şi se află în continuare în stare gravă la ATI. 

 'Este într-o stare critică în continuare, este foarte grav, e la ATI. Oamenii care vor și sunt alături de noi să se roage pentru ea, să spună o rugăciune, este suficient', a spus sora Danei Roba, potrivit spynews.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close