Antena 3 CNN Actualitate Soţul Mădălinei Manole şi părinţii artistei s-au împăcat. Averea, trecută pe numele copilului

Soţul Mădălinei Manole şi părinţii artistei s-au împăcat. Averea, trecută pe numele copilului

Soţul Mădălinei Manole şi părinţii artistei s-au împăcat. Averea, trecută pe numele copilului
Sursa foto: Foto: Intact Images
27 Iul 2010   •   20:20

Soţul Mădălinei Manole şi părinţii artistei au făcut pace. În sfârşit, nu se mai luptă nici pentru avere, nici pentru copil. Cele două familii au găsit o cale de compromis ştiută doar de ei şi de notarul la care au semnat actele. Moartea Mădălinei este însă în continuare o enigmă.

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a pregătit cu atenţie terenul pentru împăcarea cu socrii. Săptămâna trecută, a mers la un notar, în biroul căruia a stat mai bine de trei ore.

Toată averea Mădălinei va fi trecută pe numele copilului, spun apropiaţi ai familiei. Şi prin această decizie, Petru Mircea i-a convins pe părinţii artistei de bunele sale intenţii.

Chiar dacă sunt zgârciţi cu vorbele, faptele părinţilor Mădălinei sunt clare. Nu mai cer tutela nepotului Petru şi nici nu vor să mai lupte pentru avere. Iar furia lor s-a domolit încă de sâmbătă, din ziua pomenirii.

Chiar dacă familia şi soţul s-au evitat, acuzele au încetat. Iar apropiaţii susţin că încet, încet, conflictul s-a stins. Chiar dacă discret împăcarea se parafează, rudele Madalinei sunt măcinate de multe întrebări legate de dispariţia fiicei lor.

Ancheta în privinţa sinuciderii este aproape de final, susţine soţul, dar misterul este departe de a fi desluşit. Familiile speră că, odată împăcate, Mădălina se va putea odihni în linişte.

Observator

 

 

×
Subiecte în articol: copil Mădălina Manole parinti sot
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close