Antena 3 Actualitate Soțul Sandei Ladoși și alte trei persoane au fost puse sub control judiciar după audierile de la DIICOT

Soțul Sandei Ladoși și alte trei persoane au fost puse sub control judiciar după audierile de la DIICOT

29 Noi 2017   •   11:54
Soțul Sandei Ladoși și alte trei persoane au fost puse sub control judiciar după audierile de la DIICOT
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro

Șoțul cântăreței Sanda Ladoși, Ștefan Tache, a fost pus sub control judiciar după audierile de marți seară de la DIICOT.

Înșelăciunea ar fi constat în faptul că, în perioada 2008-2014, Ștefan Tache și partenerul lui de afaceri, în calitate de asociați și administratori sau împuterniciți în cadrul societăților Exclusive Finance, Resoc Construct, Emanuela Trading Company, Metal Group, MGS Niat Impex (fostă Niat Impex), au indus în eroare Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii SA IFN, cu ocazia încheierii și executării a două contracte de credit,  respectiv acorduri cadrul de finanțare și a șase acte adiționale, când a prezentat ca fiind reală o falsă finanțare a activității de leasing financiar și când a folosit mijloace frauduloase, producându-se astfel o pagubă de 4.344 939,50 lei, respectiv aproape un milion de euro, informează libertatea.ro.

Legat de acuzația de spălare de bani, procurorii DIICOT susțin că, în perioada aprilie – iunie 2008, Ștefan Tache, în calitate de asociat și administrator sau împuternicit în cadrul acelorași societăți, a primit bani în contul acestor firme și le-ar fi transferat mai departe în conturile altor societăți comerciale controlate de grupare, cunoscând că provin din înșelăciune, în scopul ascunderii și disimulării originii ilicite a acestora.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close