Antena 3 CNN Actualitate Soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, suspectat de ÎNŞELĂCIUNE IMOBILIARĂ

Soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, suspectat de ÎNŞELĂCIUNE IMOBILIARĂ

Soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, suspectat de ÎNŞELĂCIUNE IMOBILIARĂ
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Noi 2013   •   13:49
Soţul Mariei Câmpina este suspectat de înşelăciune imobiliară, după ce în 2002 ar fi obţinut ilegal o casă în Capitală, folosind acte de proprietate falsificate, cu ajutorul unor foşti angajaţi de la Administraţia Fondului Imobiliar şi Primăria Sectorului 1, apoi a vândut imobilul cu 500.000 de euro
Poliţia Capitalei arată duminică, într-un comunicat de presă, că la nivelul Serviciului Grupuri Infracţionale Violente, sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, există în lucru un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, dare de mită şi luare de mită.
Surse din rândul anchetatorilor au precizat că în acest caz este vizat soţul vrăjitoarei Maria Câmpina, Trăienică Pandeluş, care în anul 2002 ar fi obţinut ilegal un imobil în Sectorul 1 al Capitalei, prin introducerea în dosarul de la arhiva Administraţiei Fondului Imobiliar a unor documente de proprietate contrafăcute, fiind ajutat de foşti angajaţi de la AFI şi Primăria Sectorului 1.
După ce ar fi cumpărat imobilul cu acte de proprietate falsificate, soţul Mariei Câmpina ar fi vândut imobilul unei persoane de bună-credinţă, pentru suma de 500.000 de euro.
Anchetatorii au pus sechestru asigurator asupra a trei imobile afle în proprietatea suspectului, în vederea recuperării prejudiciului creat.
În 14 noiembrie, poliţiştii de la Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au făcut trei percheziţii domiciliare în acest dosar, fiind ridicate o puşcă de vânătoare cu alice, o puşcă de colecţie cu glonţ, un pistol cu bile de cauciuc şi un pistol cu gaze, documentele aferente acestor arme şi mai multe cartuşe, a precizat Poliţia Capitalei.
La percheziţii au participat şi poliţişti de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Poliţia Capitalei. 
 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close