Antena 3 CNN Actualitate Sovata lansează o aplicație mobilă pentru turiști

Sovata lansează o aplicație mobilă pentru turiști

Turiștii care aleg sa-și petreacă vacanța la Sovata pot folosi de acum și aplicația gratuită Visit Sovata. Instrumentul are drept scop promovarea atracțiilor turistice ale stațiunii.

Sovata lansează o aplicație mobilă pentru turiști
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Iul 2021   •   17:50

Visit Sovata este o aplicație pentru telefoane mobile menită să atragă atenția turiștilor asupra frumuseților naturale, patrimoniului dar și a diversității culturale care merită să fie descoperite și experimentate.

Aplicația Visit Sovata conține informații despre oferte turistice variate, care au fost adunate în diferite categorii principale și care, pentru o mai bună explorare, grupează atracțiile turistice în subcategorii.

În afara descrierii atracțiilor turistice, pot fi găsite fotografii și imagini video ale acestora în galeria de imagini. Turul virtual prezintă, pentru anumite atracții, o panoramă de 360 grade.

Aplicația permite contactarea telefonica a operatorului turistic al atracției sau accesarea paginii de internet a acestuia.

În categoria Trasee poate fi găsită și o hartă, care permite explorarea elementelor unui anume traseu educațional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă e activata funcția Geolocație.

×
Subiecte în articol: Sovata statiune turistica turisti aplicatie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close