Antena 3 CNN Actualitate Şpaga bate carantina. Vizitatorii pot intra în spitale, dacă plătesc (VIDEO)

Şpaga bate carantina. Vizitatorii pot intra în spitale, dacă plătesc (VIDEO)

Şpaga bate carantina. Vizitatorii pot intra în spitale, dacă plătesc (VIDEO)
Sursa foto: gripa
09 Noi 2009   •   19:50

Gripa nouă aduce bani buni în buzunarele paznicilor din unele spitale din Capitală şi nu numai. Carantina este doar pe hârtie, căci, dacă vrei cu adevărat să intri într-un spital... intri! Cum? Simplu, cu bani! Un material filmat cu camera ascunsă de reporterii Observator arată cum şapaga bate carantina.

La Spitalul Sfântul Pantelimon, din Bucureşti, paznicii sunt cum nu se poate mai vigilenţi. Orele de vizită au fost şi ele resticţionate. Poţi intra în spital numai între orele 15 şi 16. Asta, doar teoretic...

Cu promisiunea că nu vor avea probleme să intre în secţia de chirurgie, reporterii sunt lăsaţi să lîşi ia halatul. Acolo, asistenta, nu pare să aibă vreo problemă că intră în spital în afara orelor de vizită.

Pentru zece minute, cinci lei sunt de ajuns. Nu apucă să facă, însă, mai mult de câţiva paşi că dau de un alt paznic. Mai lasă 10 lei în buzunarul paznicului şi reuşesc să intre în saloane.

Apoi, reporterii Observator se ?abonează? şi pentru următoarele zile. Evident, ca orice abonament... costă.

La ieşirea din spital, toată lumea e mulţumită. Paznicul a scos un ban în plus, iar vizitatorul a reuşit să intre fără probleme.



Observator

×
Subiecte în articol: spaga carantină camera ascunsa
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close